ALAM
Oksigén blocking
Résistansi Uap
Tahan ka sababaraha pangleyur kimiawi
TENTANG KAMI
ANERSIN
Kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi pelestarian anu ramah lingkungan, aman, sareng efisien kalayan panalungtikan sareng pamekaran inovatif salaku inti kami.
Misi kami Diideuan janten pelopor sareng inovator anu unggul dina téknologi pelestarian fisik.
Tim urang Komite Ahli Anersin diwangun ku leuwih ti 50 ahli pelestarian seger ti lembaga panalungtikan otoritatif jeung universitas well-dipikawanoh di sakuliah nagara.
MACA DEUI Puterkeun pidéo...
Ngeunaan PERSAMAAN FAKTOR PRESERVASI
100%Inovasi
Bisa ngahontal waktu pelestarian ultra lila, greatly ngurangan karugian, sarta mastikeun kualitas dahareun seger.
Sistim indikator ciri seger

Bisa diukur, deterministik, sareng data-disetir

Persamaan faktor pelestarian pioneering

Ngajalajah sacara kreatif hubungan kuantitatif antara kagiatan rupa-rupa jinis buah sareng sayuran sareng sababaraha faktor pelestarian.

Harta panghalang

Mibanda sipat panghalang luhur ngalawan sababaraha gas atawa uap cai.

kinerja shrinkage panas

Saatos sterilisasi suhu luhur, éta tiasa ngabentuk bungkusan anu pas.

lalawanan pangleyur

Teu corroded ku asam, basa, jeung pangleyur organik umum.

Milih naon nu peryogi
UrangSolusi
Komitmen pikeun nyayogikeun solusi pelestarian anu ramah lingkungan, aman, sareng efisien
APLIKASI
produkAplikasi
Produk ieu loba dipaké pikeun ngawétkeun bungbuahan, sayuran, pastries, masakan semi-réngsé, kadaharan asak, jeung barang garing. Éta sacara efektif tiasa manjangkeun umur rak dahareun, ngajaga nilai gizi sareng rasana, sareng nyayogikeun katuangan anu langkung séhat, langkung aman, sareng langkung nikmat.
Kontrol Suhu buah
Moisturizing sayur
Pangadem hawa seger
Héjo anti korosi kembang
50+
Panitia Ahli
40Tempat +
Lembaga Panalungtikan Koperasi Paguron luhur
40istilah
Ngalamar Patén
1500K+
Dilayanan Perusahaan
Konci dina kasegaran sareng segel nikmatna. Mangga Taros Kami
MACA DEUI
BÉRITA PALING ÉNGGAL
Panganyarna TiKasus
Karugian seger ngaganggu operasi perusahaan pangan seger, sareng bungkusan pelestarian atanapi kontrol leungitna mangrupikeun metode anu penting.