NATYRORE
Bllokimi i oksigjenit
Rezistenca ndaj lagështirës
Rezistent ndaj tretësve të shumtë kimikë
PËR NE
ANERSIN
Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje ruajtjeje miqësore me mjedisin, të sigurta dhe efikase me kërkimin dhe zhvillimin inovativ si thelbin tonë.
Misioni yne Frymëzuar për t'u bërë një pionier dhe novator lider në botë në teknologjinë e ruajtjes fizike.
Ekipi ynë Komiteti i Ekspertëve Anersin përbëhet nga më shumë se 50 ekspertë të ruajtjes së freskët nga institucione kërkimore autoritare dhe universitete të njohura në të gjithë vendin.
LEXO MË SHUMË Luaj videon...
RRETH EKUACIONIT TË FAKTORIT TË RUAJTJES
100%Risi
Mund të arrijë një kohë konservimi ultra të gjatë, të reduktojë shumë humbjet dhe të sigurojë cilësinë e ushqimit të freskët.
Sistemi tregues i freskët karakteristik

I matshëm, përcaktues dhe i drejtuar nga të dhënat

Ekuacioni pionier i faktorit të ruajtjes

Eksplorimi në mënyrë krijuese i marrëdhënies sasiore midis aktivitetit të llojeve të ndryshme të frutave dhe perimeve dhe faktorëve të ndryshëm të ruajtjes.

Pronë barriere

Ka veti të larta penguese ndaj gazeve të shumta ose avujve të ujit.

Performanca e tkurrjes së nxehtësisë

Pas sterilizimit në temperaturë të lartë, mund të formojë një paketim të përshtatshëm.

Rezistenca ndaj tretësve

Nuk gërryhet nga acidet, bazat dhe tretësit organikë të përgjithshëm.

Zgjidhni atë që ju nevojitet
JonëZgjidhje
Të përkushtuar për të ofruar zgjidhje ruajtjeje miqësore me mjedisin, të sigurta dhe efikase
APLIKACIONI
ProduktAplikacion
Ky produkt është përdorur gjerësisht për ruajtjen e frutave, perimeve, brumërave, pjatave gjysëm të gatshme, ushqimeve të gatuara dhe produkteve të thata. Mund të zgjasë në mënyrë efektive jetëgjatësinë e ushqimit, të ruajë vlerën dhe shijen e tij ushqyese dhe t'u sigurojë konsumatorëve ushqim më të shëndetshëm, më të sigurt dhe më të shijshëm.
Kontrolli i temperaturës fruta
Hidratues perimesh
Kondicioner të freskëta
Gjelbër anti-korrozioni lule
50+
Komiteti i Ekspertëve
40Vendi+
Institucionet Kërkimore të Universiteteve Kooperative
40afati
Aplikimi për një patentë
1500K+
Ndërmarrja e Shërbyer
Mbyllni freskinë dhe vulosni shijshmërinë. Ju lutem na kontaktoni
LEXO MË SHUMË
LAJMET E FUNDIT
E fundit NgaRastet
Humbja e freskët pengon funksionimin e ndërmarrjeve të ushqimit të freskët dhe paketimi i konservimit ose kontrolli i humbjeve janë metoda të rëndësishme.