ПРИРОДНО
Блокирање на кислород
Отпорност на влага
Отпорен на повеќе хемиски растворувачи
ЗА НАС
АНЕРСИН
Посветени сме на обезбедување еколошки, безбедни и ефикасни решенија за зачувување со иновативно истражување и развој како наше јадро.
Нашата мисија Инспириран да стане водечки светски пионер и иноватор во технологијата за физичко зачувување.
Нашиот тим Експертскиот комитет на Анерсин е составен од повеќе од 50 експерти за зачувување на свежо од авторитетни истражувачки институции и познати универзитети низ целата земја.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ Пушти го видеото...
ЗА РАВЕНКАТА НА ФАКТОР НА ЗАЧУВАЊЕ
100%Иновирајте
Може да постигне ултра долго време на зачувување, значително да ги намали загубите и да обезбеди квалитет на свежата храна.
Свеж карактеристичен индикаторски систем

Мерливи, детерминистички и водени од податоци

Пионерска равенка на факторот на зачувување

Креативно истражување на квантитативната врска помеѓу активноста на различни видови овошје и зеленчук и различни фактори на зачувување.

Сопственост на бариера

Има високи бариери против бројни гасови или водена пареа.

Изведба на топлинско собирање

По стерилизација на висока температура, може да формира тесно фитинг пакување.

Отпорност на растворувач

Не е кородиран од киселини, бази и општи органски растворувачи.

Изберете што ви треба
НашиотРешение
Посветени на обезбедување еколошки, безбедни и ефикасни решенија за зачувување
АПЛИКАЦИЈАТА
ПроизводАпликација
Овој производ е широко користен за зачувување на овошје, зеленчук, колачи, полуготови јадења, варена храна и суви производи. Може ефективно да го продолжи рокот на траење на храната, да ја задржи нејзината хранлива вредност и вкус и да им обезбеди на потрошувачите поздрава, побезбедна и повкусна храна.
Контрола на температурата овошје
Навлажнувачки зеленчук
Климатизација свежо
Зелена антикорозија цвеќе
50+
Стручна комисија
40Место +
Истражувачки институции на кооперативни универзитети
40термин
Аплицирање за патент
1500K+
Услужено претпријатие
Заклучете ја свежината и запечатете ја вкусноста. Ве молиме контактирајте со нас
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ
Најнови одСлучаи
Свежа загуба го нарушува работењето на претпријатијата за свежа храна, а пакувањето за зачувување или контролата на загубата се важни методи.