NATURAL
Pamblokiran Oksigen
Tahan Kelembapan
Tahan kanggo Multiple Chemical Solvents
BABAGAN AWAKE DHEWE
ANERSIN
Kita setya nyedhiyakake solusi pengawetan sing ramah lingkungan, aman, lan efisien kanthi riset lan pangembangan inovatif minangka inti kita.
Misi Kita Inspirasi dadi pionir lan inovator sing misuwur ing donya ing teknologi pengawetan fisik.
Tim kita Panitia Ahli Anersin dumadi saka luwih saka 50 ahli pengawetan seger saka institusi riset otoritatif lan universitas kondhang ing saindhenging negara.
Waca liyane Puter video ...
Babagan PRESERVATION FACTOR EQUATION
100%Inovasi
Bisa entuk wektu pengawetan sing dawa banget, nyuda kerugian, lan njamin kualitas panganan seger.
Sistem indikator karakteristik seger

Bisa diukur, deterministik, lan data-driven

Persamaan faktor pelestarian pionir

Njelajah kanthi kreatif hubungan kuantitatif antarane aktivitas macem-macem jinis woh-wohan lan sayuran lan macem-macem faktor pengawetan.

Properti alangi

Nduwe sifat penghalang sing dhuwur marang akeh gas utawa uap banyu.

Kinerja shrinkage panas

Sawise sterilisasi suhu dhuwur, bisa mbentuk kemasan sing pas.

Rintangan pelarut

Ora karat dening asam, basa, lan pelarut organik umum.

Pilih sing perlu
kitaSolusi
Komitmen nyedhiyakake solusi pengawetan sing ramah lingkungan, aman, lan efisien
APLIKASI
produkAplikasi
Produk iki wis akeh digunakake kanggo pengawetan woh-wohan, sayuran, kue-kue, pasugatan setengah rampung, panganan masak, lan barang garing. Bisa èfèktif ngluwihi umur beting pangan, njaga nilai nutrisi lan rasa, lan nyedhiyani konsumen pangan sehat, luwih aman, lan luwih éca.
Kontrol suhu woh
Moisturizing sayuran
Air Conditioning seger
Anti korosi ijo kembang
50+
Komite Ahli
40Panggonan +
Lembaga Penelitian Koperasi Universitas
40istilah
Nglamar Kanggo Paten
1500K+
Dilayani Enterprise
Kunci ing freshness lan segel deliciousness. Mangga Hubungi kita
Waca liyane
PAWARTA TERBARU
Paling Anyar SakaKasus
Kerugian seger ngganggu operasi perusahaan panganan seger, lan kemasan pengawetan utawa kontrol kerugian minangka cara sing penting.